Fylke:
Sted:

Foreldre i Nordstrand


Dagmamma Nordstrand Barnevakt Nordstrand Au pair Nordstrand Foreldre Nordstrand


Lars (41)

Forelder i Nordstrand

Hei. Vi er en liten familie på tre som ønsker å finne en snill dagmamma fra mars til vår kjære Charlotte som er 10 måneder gammel. Vi bor på Bergkrystallen (Lambertseter) og vi kan gjerne avtale å møtes i området her dersom mulig. Håper på positivt svar.

Guro (36)

Forelder i Nordstrand

Vi er foreldre til en glad og sosial gutt på 1 år som ikke har fått barnehageplass. Vi ønsker dagmamma fra februar til slutten av juni (på dagtid). Gjerne en som passer flere barn eller som kunne tenke seg å gå i åpen barnehage i blant :) Vi bor på Bergkrystallen.

Anna (31)

Forelder i Nordstrand

Svensk mamma till 2 barn. En på 3 år, en på 1 år.

Paolina (35)

Forelder i Nordstrand

Hei! Er på utkikk etter dagmamma for min datter som blir ett år i februar. Gjerne en som kan være med henne hjemme hos oss på Lambertseter eller et sted i nærheten fra kl. 7:00 til 17:00 Fra: som snart som mulig Til: august 2019 Ønsker helst noen med erfaring fra før, og har gode referanser. Send gjerne en privat melding om du er interessert.

Anette

Forelder i Nordstrand

Hei. Vi trenger en dagmamma som kan passe vår sønn som fyller ett år i april i påvente av barnehageplass. Vi bor ved Sportsplassen på Bekkelaget og. Vi vil trenge hjelp ca tre dager i uken i mai og juni måned.

Kawtar (28)

Forelder i Nordstrand

Vi er en familie på 4, med to barn på snart 3 og snart 1 år. Minste jenta venter på barnehageplass, og trenger en dagmamma som kan passe henne. Det vil ikke være behov for barnepass hver dag, men ca 2-4 dager i uka litt avhengig av vår jobb turnus.

Jon (29)

Forelder i Nordstrand

Hei! Jeg heter Jon og jobber med å utvikle programvare. Kjæresten min heter Ingrid og er musiker. Sammen har vi en sønn som heter Bjørn. Han er 7mnd. Vi har begge krevende yrker. For å få kabalen til å gå opp er vi avhengig av dagmamma. Vi har frem til nå hatt en vi har vært veldig fornøyd med. Men hun er dessverre på reise. Vi vil derfor trenge dagmamma…

Marcus (32)

Forelder i Nordstrand

Ønsker dagpass på Nordstrand eller St.Hanshaugen fra Jan 19

Anders (36)

Forelder i Nordstrand

På jakt etter dagmamma.

Charlotte (29)

Forelder i Nordstrand

Foreldre til en liten jente søker dagmamma som passer flere barn på dagtid. Søker rundt Nordstrand området. (Bekkelaget, Kastellet, Sæter eller Lambertseter.)
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos