Fylke:
Sted:

Barnevakt i Rælingen


Dagmamma Rælingen Barnevakt Rælingen Au pair Rælingen Foreldre Rælingen


Fatima (26)

Barnevakt i Rælingen

Jeg heter sunbal fatima og har 2 barn selv som er 4, til 8 år gamle. jeg kan passe på barna i helge tider, i kveld tider og jeg kan passe på noen ganger dag tider også, hvis noen kan kjøre barna deres hus meg. Jeg er en aktiv dame som liker å passe på barna.

Milena (22)

Barnevakt i Rælingen

Hei! Jeg heter Milena og studerer pedagogikk ved Universitet i Oslo. Jeg er glad i barn og har kunnskap om deres utvikling. Jeg liker å leke med dem, gjøre alt som de vil slik at de blir fornøyde. Om du har en hund hjemme også, er det perfekt for meg! Jeg har selv fransk bulldog så jeg kan passe på den også. :) I tillegg kan jeg gjøre enkel husarbeid…

Oda (16)

Barnevakt i Rælingen

Jeg er en jente på 16 år, flink med barn. Har 5 søsken så har erfaring med små barn har en lillesøster. Jeg ønsker å passe barn fra 0 år og opp til de starter på skolen. Alt av interesse.

Saima

Barnevakt i Rælingen

Hei du:) Jeg er en voksen, superblid kvinne, som elsker barn! Har selv en sønn på snart to år. Siden han ikke har fått barnehage plass ennå, er vi begge hjemme. Hjemme hos oss er det masse aktivitet, mye leker og selvfølgelig mye moro:)! Så vi syntes det hadde vært ekstra moro med flere lekekamerater:) Rett utenfor døren vår er det lekeplass, og…

Victoria (18)

Barnevakt i Skedsmo

Hei! Jeg er en jente på 18 år som elsker barn.

Ann-Michelle (17)

Barnevakt i Skedsmo

Hei, jeg er ei 17 år gammel jente fra Strømmen. Jeg har passet barn fra 0-9 år siden jeg var 11-12 år gammel selv. Jeg elsker å passe på barn, og jeg elsker å finne på kreative ting med dem sånn at dem ikke blir klistret fast i TV-skjerm eller mobilen. Jeg går på skole, så jeg kan være barnevakt etter skoletid og i helgene. Jeg kan også hjelpe til med…

Nadia (14)

Barnevakt i Skedsmo

Hei, jeg er en jente på 14 år og er veldig gla i barn. Jeg har alltid vært den som passer på barna når foreldrene snakker. Jeg har passet på barn i over 2 år og har passet lille søstra mi enda lengere. Jeg er kjempe glad i barn de er glad i meg. Også er jeg ganske flink på å lage mat hvis det trengs.

Victoria (17)

Barnevakt i Lørenskog

Hei! Jeg heter Victoria og har akkurat meldt meg inn her på dagmamma.no. Jeg er 17 år og på utkikk etter en liten ekstra jobb. Jeg spiller håndball og er en aktiv jente. Jeg har vært håndballskoletrener i 2 år der jeg har trent en gruppe med barn på alt fra 4-11 år, samt sittet litt barnevakt for min egen fetter og kusine som er 12 og 14 år et par ganger…

Thea (17)

Barnevakt i Lørenskog

Livlig og positiv jente som elsker barn! Har noe erfaring med barnepass ved familie og jobbet i barnehage og barneskole. Jeg studerer nå helsefagarbeider ved strømmen videregående skole og har tenkt på å bli lærling til neste år! Jeg vil beskrive meg selv som omgjengelig og sosial og pålitelig :)

Hasna (25)

Barnevakt i Skedsmo

Hei! Jeg heter Hasna, og er 25 år. Har selv ei datter på 2 år. Ellers har jeg gode referanser, igjennom mine tidligere arbeider som dagmamma/barnevakt! Om jeg skulle være aktuell, vil jeg bare nevne at jeg kan passe barnet ditt enten hos meg eller omvendt. Har dessuten førekort og egen bil og kan dermed jobbe omkring i Oslo/Akershus området.

Zainab (21)

Barnevakt i Skedsmo

Jeg er ei 21 år gammel som er ferdigutdannet fra videregående. Akkurat nå er jeg hjemmeboende med 2 små barn. En gutt på 2 år og 7 mnd. Og ei jente på snart 1 år. Jeg er omsorgsfull og kjempe flink med barn. Kan stille opp som barnevakt eller dagmamma. Ta gjerne kontakt med meg!

Marlin-Rebecca (18)

Barnevakt i Skedsmo

Heisann! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som skal gå skole til høsten! Jeg har 4 småsøsken, og har mye erfaring med å passe på småbarn. Jeg sitter gjerne barnevakt på kveldstid/ettermiddag!

Berivan (22)

Barnevakt i Skedsmo

hei. jeg er en jente på 22 år gammel som ønsker og sitte barnevakt for din barn. jeg har jobbet i barnehage i 9 mnd og jeg er dagmamma til en liten gutt på 13 mnd dette har jg jobbet med over ett år.. jeg kan stille opp alle dager og ferie dager.

Sara (15)

Barnevakt i Skedsmo

Jeg er en 15 år gammel jente med masse energi og godt humør! Jeg er pliktoppfyllende, arbeidsorientert og tar arbeidet seriøst. Jeg er utadvendt, liker og være sosial og være rundt barn. Jeg liker og være med og rundt barn, hjelpe med ting som eks, lekser, mat, leking osv. Jeg kan også gjøre enkeltoppgaver som og vaske, ta ut og inn av oppvaskmaskin…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos