Barnevakt i FrognerAnee Karin (38)

Barnevakt i Frogner

Jeg er hjerneforsker og har bestemt meg om å være hjemme med datteren. Jeg har også utdanning i musikk og dans og har tidligere jobbet som musikk og engelsk lærer i en barnehage, og som danseinstruktør for OSIdans. Jeg vil være barnevakt i et par timer eller å være vikar for dagmammaen din hvis hun er syk eller på ferie. Barnet ditt vil bli eksponert…

Sophia (15)

Barnevakt i Frogner

Mitt navn er Sophia og jeg er 15 år gammel. Jeg har referanser jeg kan dele med deg. Jeg kan også handle inn dagligvarer, hjelpe med lekser, gjøre lett husarbeid. Om du er på utkikk etter en barnevakt, og du ønsker å vite mer om meg, ta gjerne kontakt.

Anna (14)

Barnevakt i Frogner

Jeg er en jente på 14 år som alltid hadde lyst på lillesøsken jeg kunne passe på. Siden jeg ikke har lillesøsken har jeg veldig lyst til å passe på barn og hjelpe til med det jeg kan. Jeg er snill, lett å bli kjent med og omsorgsfull.

Rita (20)

Barnevakt i Frogner

Hei. Jeg heter Rita og er 20 år gammel jeg snakker flyttende norsk og spansk . Jeg er utrolig interessert i å sitte barnevakt, og er veldig glad i barn. Jeg har tid mandag - til fredag etter skoletid, og i helgene på dagtid og natt . Kan også komme på veldig kort varsel:)

Kristine (21)

Barnevakt i Frogner

Pliktoppfyllende, rolig og imøtekommende jente på 21 år. Har erfaring fra jobb i barnehage og studerer spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo. Er tante til en gutt på 4 år og er generelt glad i barn :)

Svetlana (54)

Barnevakt i Frogner

Hei, jeg heter Svetlana og er 54 år. Er du på jakt etter en ansvarsfull, pålitelig og hyggelig kvinne med fleksibel arbeidstid og veldig god kommunikasjon med barn? Du kan stole på meg. Jeg bor i Oslo og er leter etter jobb. Jeg vil helst passe på barnet ditt. Jeg har jobbet som lærer og har kjennskap til småbarns psykologi. Jeg snakker norsk og russisk.

Mina (20)

Barnevakt i Frogner

Jeg har jobbet som assistent lærer i 1-4.klasse i tilsammen 20mnd over de siste tre årende, samt jobbet 25mnd på SFO, jeg har noe erfaring med barnepass, men min hoved erfaring er som assistent lærer, jeg er behjelpelig med lekser, kjøre bil, handle inn dagligvarer, lage mat, gjøre husarbeid. Om du er på utkikk etter en barnevakt, og du ønsker å vite…

Gilcivania

Barnevakt i Frogner

Jeg søker sommen jobbe som barnvakt. Jeg bor i Norge i 10 år. Har jeg jobbet som au-pair i Norge. Jeg har en sønn og han har 8 år. Jeg ønsker å jobbe som barnevakt fordi jeg kan jobbe i førskjellige tid. Jeg er veldig glad i barn. Hilsen Gilcivania

Sylwia (23)

Barnevakt i Frogner

Hi! Vil du gå ut i helgene? Eller jobber du dagtid og trenger du omsorgsfull barnevakt? La meg hjelpe deg. Jeg er interessert for babysitt eller dagspass, det er opp til deg men kanskje jeg skal fortelle litt om meg selv :) Mitt navn er Sylwia og jeg bor i Oslo. Jeg er ei pålitelig, ærlig, arbeidsom jente som trives med barna. Jeg er utdannet som…

Lerevie (37)

Barnevakt i Frogner

Jeg er en dame på 37 år. Jeg er en student som studerer pedagogikk. Jeg alltid liker å være med barn og jeg har erfaringer om passer på barn. Ønsker å jobbe med barn og synes det er kjempe hyggelig jobb. Jeg kan passe på din barn godt. Ta kontakt :-)


Hva søker du?

Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos