Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Stovner


Dagmamma Stovner Barnevakt Stovner Au pair Stovner Foreldre Stovner


Ina (28)

Dagmamma i Stovner

Hei til alle sammen. Jeg er en mor på 28 år som gjerne kan passe på deres søte barn. Jeg elsker barn, elsker og kose med dem gi dem trygghet og kjærlighet de trenger når mamma og pappa jobber. Håper dere vil ta kontakt med meg å få mer info om meg og hva jeg kan gjøre for dere. Kan passe i Lørenskog ,Stovner og nesten hele Oslo.

Alia (32)

Dagmamma i Stovner

Hei Jeg heter Alia Iram og er 31 år gammel. Jeg har 3 barn. Jeg er veldig flink å passe på barna. Jeg har også bra erfaring i barnehagen og skolen. Hvis noen trenger hjelp bare kontakt meg.

Katarzyna (20)

Dagmamma i Stovner

hei Jeg er en jente på 20 år som søker jobb som dagmamma, jeg har fagbrev i barn og ungdomsarbeider som jeg har tatt på skole med første klasse men har erfaring fra barnehage. Liker å jobbe med barn og hobby er fotografi og lese bøker. Kan starte å jobbe når som helst.

Chnur (37)

Dagmamma i Stovner

Jeg er en dame på 36 år, har studert som operasjon sykepleie, jeg har 2 barn som 4 og 2 åring. jeg er hjemme samme med minste datter Jeg er veldig lyst å passe andre barn samme med mine prinsesse. vil gjerne kontakt med sms eller epost.

Sumera (25)

Dagmamma i Stovner

Sumera har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Nisa (44)

Dagmamma i Stovner

Voksen og erfaren dagmamma ledig på Stovner. Bakgrunn fra Pakistan. Har jobbet som dagmamma i 5 år nå og har voksne barn selv. Passer for tiden en liten gutt på 1 år. Røykfri og barnevennlig hjem. Har flere gode referanser å vise til. Ta gjerne kontakt for mer info og evt. samtale og besøk.

Farah (34)

Dagmamma i Grorud

Hei jeg er sykepleiestudent og er mor til 2 barn er for tiden hjemme og kan passe på deres barn vi har veldig god lekeplass ute og samtidig som har selv datter på 8 månd er tilgjengelig på hele uken alle tider hvis dere trenger når som helst kan stilles opp.

Mariam (29)

Dagmamma i Alna

Hei jeg jobber som en dagmamma jeg har en erfaring for 3år . Jeg kan snakke norsk .urdu og engelsk . Jeg røyker ikke jeg er 29 år gammel. Jeg liker å jobbe med barn . Jeg vil gjerne å hjelpe som dagmamma. Jeg har et barn hun er 2år.

Aouatef (24)

Dagmamma i Grorud

24 år gammel hjemmeværende tobarnsmamma, eldste på 4 år går i barnehage men er hjemme med en på 2 år som gjerne kunne hatt noen å leke med. Vil beskrive meg selv som aktiv, blid og omsorgsfull. Er opptatt av at barna skal bli glad i naturen, så hverdagen vil bestå av mye utetid. Bare å kontakte meg ved flere spørsmål:-)

Justina (20)

Dagmamma i Nordstrand

Hei. Jeg heter Justina. Jeg er 20 år. Jeg har jobbet flere steder og mine sjefer har vært veldig fornøyd med jobben jeg har gjort. I Norge jeg har passet barn og jobbet i lefsebakeri. Jeg jobber raskt og hardt. Jeg er fleksibel og kan passet barn når du vil og etter ditt behov. Sikker på at du vil bli fornøyd med meg. Tusen takk for at du ville hilse…

Chatha (28)

Dagmamma i Grorud

Hei jeg er dagmmama for 5 år siden jeg liker min jobb. Takk hilsen Chatha

Linda (32)

Dagmamma i Alna

Jeg er mamma til min datter som venter på plass i barnehage. Er ute etter dagmamma jobb i periode mens vi venter. Er omsorgsfull og glad i barn, har jobbet i barnehage før :)

Tone Kristine (53)

Dagmamma i Alna

Voksen kvinne. Har god erfaring med barn. Har selv 4 barn som er voksne i dag. Og 6 nydelige barnebarn.. har tidligere jobbet i skole/barnehage. Har politiattest. Om du trenger noen timer fri. Om du trenger barnevakt for en kveld.

Kalsoom (44)

Dagmamma i Alna

Søker jobb som dagmamma.

Emmy (22)

Dagmamma i Lørenskog

Jeg er en 22 år gammel jente, jeg ser først etter att passe ditt barn hjemme hos meg. (Du vil da få godkjenne leiligheten føst) Men det er ikke umulig att pass kan skje i deres hjem. Jeg selv har en datter som blir 2 år i mai, hun går i barnehagen. Men dersom du ser etter pass på kvelder/helger så vil min datter være sammen med oss. Jeg har ikke tilgang…

Riri (24)

Dagmamma i Gamle Oslo

Jeg er fulltid student og letter etter jobb. Jeg har jobbet som au pair, dagmamma og barnevakt i de siste årene. Jeg er veldig fleksibel kan jobbe som barnevakt eller med å hente barn i barnehagen. Jeg kan garantere deg at barnet ditt er glad og trygg med meg. Jeg har gode referanser. Ta kontakt hvis dette gir deg interesse.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos