Foreldre i SandefjordEmilie (25)

Forelder i Sandefjord

Vi er en familie på 3. Mamma, pappa og Julie på 15mnd. Jeg har gått hjemme med henne til nå, men skal begyne å jobbe noen dager i uken og trenger da en omsorgsfull dagmamma som kan passe på jenta vår.

Alexandra (35)

Forelder i Sandefjord

Hei Er en familie på 5 + 2hunder Har ei jente på 12år gutt 8år og en gutt på 1 år. Vi trenger barnevakt annen vær uke Mandag og Torsdag, er i hovedsak gutten på 1år som vi trenger barnevakt til, men de andre barna vil være tilstede. Må være vant med hunder og barn.

Hanne Cecilie (35)

Forelder i Sandefjord

Hei! Vi er en familie med to barn, en datter på 3 ,5 år og en sønn på snart 9 måneder som i sommer flyttet fra Oslo til Sandefjord sentrum Vi har et stort ønske om å ha en fast barnevakt som barna blir kjent med som vi kan få hjelp av innimellom så mor og far kan få seg en tur ut alene:) Vi ønsker oss en ansvarlig voksen dame/ jente (over 30 år)…

Yennifer (24)

Forelder i Sandefjord

Er 24 år med en datter på 4 år. Ønsker meg dagmamma/barnepass for dattra mi når jeg er på jobb. Vi har hund i huset så personen på være komfortabel med hunder og ikke ha allergi mot hund.

Adele (4)

Forelder i Sandefjord

Ønsker en dagmamma til min datter på 4 år. Jeg jobber skift, så helst noen som kan både dag og kveld.

Angelika (37)

Forelder i Sandefjord

Mitt navn er Angelika. Vi har ett barn (Jente, snart 2). Vi ser etter en barnevakt som vi har behov for en til to ganger i uka annen hver uke fra kl18 til kl19 og innimellom en fredag eller lørdag kveld.

imani ismaili (23)

Forelder i Sandefjord

Hyggelig dame søker barnevakt

Rumbidzai

Forelder i Sandefjord

Jeg har et barn på 8 mnd.

Richard (42)

Forelder i Sandefjord

Hei, Vi er en liten familie på 3, mamma og pappa er skiftarbeidere der det stadig vekk krasjer i vaktlistene, i tillegg har mamma masse skolearbeid for å toppe det hele. Vi har ei datter på 1 år som er bare snill og elsker å være med andre barn. Tidligere dagmamma fortalte oss at det var det letteste barnet hun har passet på så langt. Vi…

Håkon (41)

Forelder i Sandefjord

Jeg søker etter dagmamma til min datter på 3 år noen timer om dagen hver dag i inntil jeg får barnehageplass. Referanser og eventuelt politi attest må kunne fremvises.


Hva søker du?

Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos