Foreldre i SandefjordHåkon (41)

Forelder i Sandefjord

Hei, vi er på ferie i Sandefjord og trenger noen som kan passe barna våre på ett og fire en del av tiden vi er her. Det haster å finne noen så ikke nøl! Ta gjerne kontakt.

Lene (48)

Forelder i Sandefjord

Jeg har to snille rolige gutter 9 og 6 år. De er aktive i fotball, de trenger oppfølging til å varme mat og lekser. Ellers har de venner i nærheten som de er mye med på ettermidaggen. De trenger en trygg person som kan være der. Da jeg jobber turnus har jeg behov for barnepass en del kvelder når jeg er på kveldsvakt, har behov for dette fra august.…

Katrine (34)

Forelder i Sandefjord

Hei, Vi ønsker barnevakt/dagmamma for vår sønn Theodor som nå er 10 mnd 1 til 2 ganger i uken.

Karoline (32)

Forelder i Sandefjord

Hei! Vi er en familie på 3 med en jente på 16 måneder. Vi er fulltidsarbeidende foreldre og vår jente er i barnehage hver dag. Vi har et ønske om å få litt hjelp til å passe henne hvis det blir akutt behov (hun er syk og vi ikke har mulighet til å passe henne), fast hente henne og lage mat noen dager i uken og innimellom i helger hvis tid og mulighet…

Emilie (25)

Forelder i Sandefjord

Vi er en familie på 3. Mamma, pappa og Julie på 15mnd. Jeg har gått hjemme med henne til nå, men skal begyne å jobbe noen dager i uken og trenger da en omsorgsfull dagmamma som kan passe på jenta vår.

Alexandra (35)

Forelder i Sandefjord

Hei Er en familie på 5 + 2hunder Har ei jente på 12år gutt 8år og en gutt på 1 år. Vi trenger barnevakt annen vær uke Mandag og Torsdag, er i hovedsak gutten på 1år som vi trenger barnevakt til, men de andre barna vil være tilstede. Må være vant med hunder og barn.

Hanne Cecilie (35)

Forelder i Sandefjord

Hei! Vi er en familie med to barn, en datter på 3 ,5 år og en sønn på snart 9 måneder som i sommer flyttet fra Oslo til Sandefjord sentrum Vi har et stort ønske om å ha en fast barnevakt som barna blir kjent med som vi kan få hjelp av innimellom så mor og far kan få seg en tur ut alene:) Vi ønsker oss en ansvarlig voksen dame/ jente (over 30 år)…

Yennifer (24)

Forelder i Sandefjord

Er 24 år med en datter på 4 år. Ønsker meg dagmamma/barnepass for dattra mi når jeg er på jobb. Vi har hund i huset så personen på være komfortabel med hunder og ikke ha allergi mot hund.

Adele (4)

Forelder i Sandefjord

Ønsker en dagmamma til min datter på 4 år. Jeg jobber skift, så helst noen som kan både dag og kveld.

Angelika (37)

Forelder i Sandefjord

Mitt navn er Angelika. Vi har ett barn (Jente, snart 2). Vi ser etter en barnevakt som vi har behov for en til to ganger i uka annen hver uke fra kl18 til kl19 og innimellom en fredag eller lørdag kveld.


Hva søker du?

Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos