Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Sirdal


Dagmamma Sirdal Barnevakt Sirdal Au pair Sirdal Foreldre Sirdal


Julia (33)

Dagmamma i Gjesdal

Hei! Er fersk som dagmamma men "gammel" innen feltet. Er utdannet barne-og ungdomsarb. og er fast ansatt i kommunal bhg her i Gjesdal. Jeg er for tiden hjemme med min datter f. Juni 2016 og åpner derfor opp som dagmamma fra januar 2018 til juni/juli 2018.

Zosima (32)

Dagmamma i Bjerkreim

Jeg heter Zosima, og jeg kommer fra filippinene. Jeg har bodd på tengesdal i bjerkreim i 1år og 2 måneder. Jeg har erfaring som barnepike på 4år i filippenene. Jeg liker barn og jeg tålmodig, omsorgsfull.

Jeanette (29)

Dagmamma i Eigersund

Jeg er ei på 29 år, ønsker å være dagmamma for ett barn. Alder og kjønn har ingen betydning. Har rett og slett en del tid på dagene til å avse for dette, for barn er noe jeg også er veldig glad i. Har 4 yngre søsken selv, sittet en del fast barnevakt i mine yngre dager. Pluss at jeg har en sønn på 8 år som går på skolen på dagtid. Venter nr 2 ut i neste…

Silje Kristin (29)

Dagmamma i Time

Ledig for oppdrag som dagmamma. Har referanser fra tidligere dagmamma oppdrg

Merete (47)

Dagmamma i Sandnes

Erfaren hvit dagmamma ledig fra oktober eller senere. Jeg bor på Hana . Jeg har ledig fulltidsplass eller deltidsplass.

Hilde (38)

Dagmamma i Sandnes

Voksen og pålitelig dagmamma,med erfaring fra både barnehage og dagmamma. Har egne barn(skolealder) Er ledig som fulltidsdagmamma og evt. dagpass i ny å ne + barnevakt. Her vi bor har vi både kjekt uteområde, grøntareal og lekeparker. Vi liker å være ute. Har hund og katt,som er 100% barnevennlige. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe mer:)

Sandra (19)

Dagmamma i Sandnes

Jeg er en 19 år gammel jente som holder på med utdanning i helgene. Jeg er utrolig glad i barn og har tidligere erfaring både fra barnepass på treningssenter og barnevakt. Ta gjerne kontakt så kan vi finne noe som passer sammen.

Sølvi (45)

Dagmamma i Sandnes

Barnepass/Dagmamma Hei ! Er ei dame på 45 år som ønsker å passe barn deltid. Evt. Bonusbestemor. Jeg bor på Sandved. Flere lekeplasser rett utenfor døren og sandvedparken rett i nærheten. Mamma til ei 13 års gammel datter og har en søt liten hund på 4 år. P.M. for kontakt
Mvh. Sølvi

Sandra (23)

Dagmamma i Sandnes

Heihei :) Eg e ei straks 24 år gammal jenta som har gått hjemma i permisjon med ungen min i rett øve 1 år. Det e nå pappaen sin tur i permisjon. Han e hjemma mandager og tirsdager det nesta halvåret, så de to dagene kunne eg tenkt meg å ver dagmamma for nogen som trenge det:) (kan og passa andre dager innimellom iom at eg e hjemma med jentå mi ons-fre…

Cassandra (20)

Dagmamma i Sandnes

Jente på 20 år, jobbet i barnehage og vært dagmamma for to barn tidligere, og er nå ledig dagmamma igjen. Ledig man-fre. Ta kontakt!
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos