Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Gjesdal


Dagmamma Gjesdal Barnevakt Gjesdal Au pair Gjesdal Foreldre Gjesdal


Ibtissam (36)

Dagmamma i Gjesdal

Hei Jeg er mor til ei jente på 1,5 år, bor på Ålgård Jeg ønsker å være dagmamma til 2 barn, jeg er en snill og ærlig person og masse glad i barn. Har stort hus med lekerom og aktivitetstue, jeg like å være ute med barnet. Kan også være dagmamma/barnepass i helger Ta kontakt for en prat og du er velkommen på besøk.

Julia (33)

Dagmamma i Gjesdal

Hei! Er fersk som dagmamma men "gammel" innen feltet. Er utdannet barne-og ungdomsarb. og er fast ansatt i kommunal bhg her i Gjesdal. Jeg er for tiden hjemme med min datter f. Juni 2016 og åpner derfor opp som dagmamma fra januar 2018 til juni/juli 2018.

Zosima (32)

Dagmamma i Bjerkreim

Jeg heter Zosima, og jeg kommer fra filippinene. Jeg har bodd på tengesdal i bjerkreim i 1år og 2 måneder. Jeg har erfaring som barnepike på 4år i filippenene. Jeg liker barn og jeg tålmodig, omsorgsfull.

Silje Kristin (29)

Dagmamma i Time

Ledig for oppdrag som dagmamma. Har referanser fra tidligere dagmamma oppdrg

Merete (47)

Dagmamma i Sandnes

Erfaren hvit dagmamma ledig fra oktober eller senere. Jeg bor på Hana . Jeg har ledig fulltidsplass eller deltidsplass.

Sandra (19)

Dagmamma i Sandnes

Jeg er en 19 år gammel jente som holder på med utdanning i helgene. Jeg er utrolig glad i barn og har tidligere erfaring både fra barnepass på treningssenter og barnevakt. Ta gjerne kontakt så kan vi finne noe som passer sammen.

Cassandra (20)

Dagmamma i Sandnes

Jente på 20 år, jobbet i barnehage og vært dagmamma for to barn tidligere, og er nå ledig dagmamma igjen. Ledig man-fre. Ta kontakt!

Sølvi (45)

Dagmamma i Sandnes

Barnepass/Dagmamma Hei ! Er ei dame på 45 år som ønsker å passe barn deltid. Evt. Bonusbestemor. Jeg bor på Sandved. Flere lekeplasser rett utenfor døren og sandvedparken rett i nærheten. Mamma til ei 13 års gammel datter og har en søt liten hund på 4 år. P.M. for kontakt
Mvh. Sølvi

Hilde (38)

Dagmamma i Sandnes

Voksen og pålitelig dagmamma,med erfaring fra både barnehage og dagmamma. Har egne barn(skolealder) Er ledig som fulltidsdagmamma og evt. dagpass i ny å ne + barnevakt. Her vi bor har vi både kjekt uteområde, grøntareal og lekeparker. Vi liker å være ute. Har hund og katt,som er 100% barnevennlige. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe mer:)

Hilde

Dagmamma i Sandnes

Voksen og pålitelig dagmamma med lang erfaring innen arbeid med barn. Har jobbet som pedagogisk medarbeider i lenger periode,samt dagmamma og omsorgsarbeider. Har 3 egne barn som nå er i skolealder og "store" :-) Da jeg jobber kun kveld og helg nå, så har jeg tid til overs på dagtid til å være dagmamma. Går mye på tur med hunden vår som er 11år og 100%barnevennlig.…

Silvija (18)

Dagmamma i Sandnes

Ei 18 år gammel jente som bor i Sandnes sentrum, ettersom jeg har tatt meg pause fra skolebenken, har jeg mulighet å utnytte tiden på dagtid til barnepass. Er oppmerksom, snill, smilende og ryddig.

Dovile (32)

Dagmamma i Sandnes

Jeg heter Dovile kommer fra Litauen å bor i Sandnes. Jeg søker jobb som dagmamma. Jeg har pedagogisk utdanelse som førskolelærer og er glad i barna. Har 2 barn i alderen 4år, 2år. Jeg kan tenke meg å passe et eller to barn, da jeg går hjemme med en av barna mine frem til de skal begynne i barnehage. Ønsker å være dagmamma for barn mellom 8 mnd.-2…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos