Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 761
Sider: 77

Mirjam  

Dagmamma i Sandnes

Hei jeg heter Mirjam og bor i Sandnes Sentrum, jeg har vært dagmamma i mange år, og har mange gode referanser, dere kan se dem selv på papir, eller ringe å høre. Jeg stortrives sammen med barn. og jeg er godkjent av Sandnes Kommune. Jeg er mye ute med barna, og jeg går i åpen barnehage 3-4 ganger i uken. Jeg passer på unger som er 8 måneder og oppover.…

Madelen  

Dagmamma i Våler i Hedmark

Hei. Jeg er ei glad og barneglad jente på 23år med masse erfaring. Har plass til 2 dagbarn. Jeg eier egen bolig sammen med mannen i mitt liv. Vi har 2 hunder og 1 katt. Stor uteplass med leker, samt masse flotte tur muligheter. Høres dette ut som kunne passe deg og ditt barn så å du gjerne ta kontakt.

Ruth-Helen  

Dagmamma i Stavanger

Dagmamma juni/juli Jeg er andre årsstudent på UiS, barnehagelærer som kunne tenke seg å være dagmamma for noen i sommer. Er 33 år, har to barn, en andre klassing og ei jente på snart fem. Har god erfaring fra barnehage. Referanser gis ved evt samtale.

Torild  

Dagmamma i Kongsberg

Jeg er 33 år, samboer og bor på Kongsberg. Her har vi et stort hus med masse tomleplass både ute og inne. Jeg er hjemme med min datter, født 2015. Huset vårt ligger omtrent innerst i en blindvei, så her er det veldig lite trafikk som forstyrrer. Like ved er det en kommunal lekeplass med mange gøyale, spennende og utfordrende apparater. Naturen er…

Therese Celine  

Dagmamma i Øvre Eiker

Jeg er en ung og blid dame på 32 år.Er gift og har to barn,en gutt på 8 år og ei jente på 6 år.Omsorgsfull og tålmodig av natur. Har god erfaring med barn fra mine egne.Samtidig som jeg har jobbet som barnehage assistent/vikar i flere barnehager. Har gode referanser og politiattest å vise til om ønskelig.Har valgt å være "hvit" dagmamma,dvs at jeg…

Aina  

Dagmamma i Ås

Hei. Jeg er en ung dame på 29 år som er mellom jobber, så jeg ønsker å bli Dagmamma for barn. Jeg er utdannet Barne og ungdomsarbeider, fikk fagbrevet mitt i 2012. Siden det har jeg jobbet i forskjellige barnehager, mest på småbarnsavdelinger. jeg elsker å jobbe med barn og er veldig dedikert.

Natalie  

Dagmamma i

Hei. Jeg kommer til å være dagmamma mens jeg har min hjemme på 10mnd fra nå til juli 2017. Ta gjerne kontakt på mail om du lurer på noe.

Marit  

Dagmamma i Øvre Eiker

Ledig fra 1.august 2016! Jeg er gift og vi har 4 barn sammen. Vi bor veldig deilig til, rett ved skog og lekeplasser, og benytter oss mye av området vi bor i. Jeg trives veldig godt hjemme også, og vi har sandkasse, nedgravd trampoline, og alt ligger til rette for kos og lek både ute og inne. Fra august kommer jeg til å ha vår yngste på 2 år hjemme.…

Ine  

Dagmamma i Stavanger

Hei! Dagmamma ledig på Bekkefaret i Stavanger. Har vert dagmamma i 11 år og mange gode ref. Jeg har selv to barn på skolen og en liten hund her hjemme. Høres dette interessant ut ikke nøl med å ta kontakt:)

Renate  

Dagmamma i Lindås

Jeg slutter i fødselspermisjon i juni 2016, men ønsker å være lengre hjemme med min datter som da er 11mnd. Jeg har en datter på 7år og en sønn på 2år som jeg har søkt barnehage plass til fra høsten av. Det er god uteplass og barnevennlig inne. Vi har også sauer og planen er å få noen høns, huskestativ og sandkasse ute til våren.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos