Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 761
Sider: 77

Benedikte (36)

Dagmamma i Bergen

Hei,jeg heter Benedikte og er 36 år. Jeg er samboer og har 2 barn på 17 og 9 år. Jeg er utdannet helsefagarbeider og har masse erfaring fra omsorgsyrket. Jeg har veldig lyst til å være dagmamma for 2 eller 3 barn. Vi bor i fyllingsdalen og har lekeplass og fotball bane utenfor samt mange flotte turmuligheter.

Bia (31)

Dagmamma i Bergen

Elsker barn, har to selv. (9år og 3år) Har en del erfaring. Jeg er omsorgsfull, hardt arbeidene, tar utfordringer på strak arm, leken, kreativ, lyttende når beskjed skal mottas. Observant. Snill. Ønsker å jobbe som dagmamma en stund. :)

Emilie  

Dagmamma i Holmestrand

Jeg er en jente på 22 år som ønsker å jobbe som dagmamma. Jeg har jobbet som dagmamma før og jobbet i barnehage. Jeg er en rolig og pliktoppfyllende person. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Teoline (29)

Dagmamma i Frogner

Hei :) Jeg er en 29 år gammel dame som har familie og leilighet på Frogner. Jeg har masse erfaring med barn, blant annet har jeg jobbet i barnehage. Jeg kunne tenke meg å passe 3-4 barn. Bare å kontakte meg for et møte. Mvh Teoline

Nargas (34)

Dagmamma i Gamle Oslo

Hei jeg kan være dagmamma til barne dit. Har erfaring bode barnehage og fra dagmamma. Hvis noen av dere intrsert bare kontakte meg.

Bettina (29)

Dagmamma i Grorud

Hei. Jeg er en 2 barnsmamma som kunne tenkt meg å passe ett eller flere barn. Jeg går hjemme akkurat nå så har muligheter på dagtid. Er dette av interesse ta kontakt. Jeg er imøtekommende og jeg er åpen for løsninger og ideer. Har jobbet litt i bhg før og sittet barnevakt for barn før. Vil ta godt i mot ditt barn og yte mitt beste

Charlotte (24)

Dagmamma i Grünerløkka

Charlotte har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Rebecca (30)

Dagmamma i Sandefjord

Jeg er en 30 år gammel mor til to barn på 8 og 10 år. Jeg har erfaring som dagmamma, og fra jobb i barnehage. Jeg har stor hage, og god plass for barna å boltre seg på. Jeg er kreativ, musikalsk og elsker å være ute. Hos meg vil barna få leke seg med rytmer og sang, og de vil få boltre seg ute i stor hage. Jeg lager all mat fra bunnen. Og…

Evangeline (44)

Dagmamma i Gjerdrum

Hei dere, Jeg glider meg å hjelpe barna og andre familie.

Halima (48)

Dagmamma i Moss

Jeg ønsker å jobbe som dagmamma. Jeg er en voksen dame på 48 år og bor i Moss. Jeg går på kurs dagtid, men ønsker å passe barn på kveldstid fra 15:30 og helg. Jeg er meget glad i barn og har jobbet i barnehage før. jeg snakker norsk og arabisk .
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos