Fylke:
Sted:

Barnevakt


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 900
Sider: 90

Fazilat (23)

Barnevakt i Grorud

Hei jeg er en jente på 23 år og en barnevakt. Jeg har vært barnevakt for barn på forskjellige alder, fra 0-3år, 3-6 år og 6-10år.

Patcharin (41)

Barnevakt i Tønsberg

Jeg heter Patcharin og er 41 år fra Thailand. Jeg bor i Tønsberg sentrum med min mann og en yngre søn. Jeg går på norskkurs fra mandag til fredag mellom kl. 08.45 - 12.05. I fritiden liker jeg veldig godt å være sammen med familie og venner. Før jobbet jeg som en frisør. Ellers så passet jeg på mine 2 barn(alene mor), men nå har de blitt ungdom og…

Roselinn (21)

Barnevakt i Lindås

Hei! Jeg er en jente på 21 år som er ferdig utdannet som barn og-ungdomsarbeider. Jeg jobber 80% som barn og-ungdomsarbeider på en barneskole og syns det hadde vært kjekt å få mulighet til å jobbe litt ekstra etter arbeidstid evt i helger.

Seline (16)

Barnevakt i Klepp

Jeg er en 16 år gammel jente,som ønsker en jobb som kan holde meg opptatt etter skolen. Jeg søker etter en jobb som en barnvakt, fordi jeg synes det er interessant og kjekt å passe på med barn.

Ingrida (26)

Barnevakt i Stavanger

Hei, jeg er en 26 år gammel jente med kreative ideer, godt humør, mye energi og erfaring som barnepike. Jeg har fullført to høyere utdanninger. Jeg elsker barn og jeg kan hjelpe deg.

Habiba (20)

Barnevakt i Grünerløkka

Ledig barnevakt i Grünerløkka

Nadine Sandrine (19)

Barnevakt i Tønsberg

Jeg kommer fra en familie med mange søsken som er eldre enn meg så de fleste av dem er gift og har barn. Jeg sitter ofte barnevakt for tante barna mine og itillegg sitter jeg barnevakt for venner av foreldrene mine eller søsknene mine. Er for tiden på utkikk etter jobb så jeg kan sitte som barnevakt når som helst. Jeg har ikke lappen men jobber med…

Ida (15)

Barnevakt i Bergen

Hei. Jeg heter Ida og er en jente på 15 år som bor i Arna og er veldig glad i barn. Hadde vært veldig koselig og kunne passet på barnet ditt sånn etter skoletid og i helgene :)

Lina (23)

Barnevakt i Porsgrunn

Hei :) Jeg heter Lina og er 23 år gammel kvinne som bor alene i Porsgrunn. Jeg jobber på Shell bensinstasjon og ringevikar på Vestsiden skole i Porsgrunn. Jeg er utdannet barne og ungdomsarbeider og ønsker å jobbe med dette som er mitt yrke. Jeg er en blid, positiv og engasjert kvinne. For meg er barnas utvikling veldig viktig og kunne være en del…

Sonja Kristine (20)

Barnevakt i Årdal

Ledig barnevakt
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos